K19 møder Louise Bøgelund Saugmann // INFINITE REALITY 

Fernisering lørdag d. 19 aug. 2017 kl.14- 18, Julius Bloms Gade 19 kld, 2200 N

K19 møder Louise Bøgelund Saugmann i hendes arbejdsværelse på Vesterbro for at tale om udstillingen INFINITE REALITY og hendes værk ONE FRAME INFINITE.

INFINITE REALITY griber ud efter din pauseknap. Med et drømmende og sart udtryk, og med en fortolkning af fotografiets DNA er der skabt en lyd, der indfanger beskueren til en meditativ stund. ”Jeg har forsøgt at komme ind i fotografiet på forskellige måder. Man kan sige, at ONE FRAME INFINITE er et studie af fotografiet og motivet.” Louise arbejder med analog fotografi og undersøger hvad fotografiet kan som medie. Det samme foto er fotograferet flere gange på forskellige tider og med varierende mængde sollys. ”Hver gang jeg fotograferer billedet, ændrer det sig. Selvom det kun er små lysændringer, er resultatet aldrig det samme. Det er en leg med tid og tilfældighed”

I et samfund med Snapchat, Instagram og billeder, der bliver taget og konsumeret i hast, er ONE FRAME INFINITE et studie i langsommelig fordybelse og en undersøgelse af fotografiets uendelighed. Det samme billede rummer utallige fortolkninger og æstetiske udtryk. Louises undersøgelse af fotografiet bevæger sig fra det visuelle over til det auditive i Will Harris lydoversættelse af motivet.

Abdulla S. har med 2 Stone. skabt et lydbillede, der fra et andet sted samtaler med ONE FRAME INFINITE. INFINITE REALITY kan anskues som en dialog mellem vesten og østen, mellem magi og videnskab, eller blot en dialog mellem forskellige verdner og sprog.

INFINITE REALITY består af følgende værker:

Louise Bøgelund Saugmann: ONE FRAME INFINITE (9 værker) Daylight Study, ONE FRAME INFINITE (1 værk); Close Up: Fotokunst
Will Harris: INFINITE 2.5: Lyd
Abdullah S: 2 STONE!: Lyd

Udstillingen er en del af Copenhagen Art Week fra 26. aug. til 3. sept. 2017. Du kommer forbi K19 hvis du deltager i Kunstturen d. 30 aug. Kl. 16-19