Pink River Dolphins

22. februar – 3. marts

KRÆ syndikatet
Halmtorvet 11B, 1700 København V, Danmark

Pink River Dolphins –Er en gruppeudstilling der tager udgangspunkt i verden rundt om os.

Klimaændringer er ikke længere et fremtidsscenarier det er vores samtid, og er allestedsnærværende. Vi ser det igennem naturen der hastigt ændre sig, orkaner, oversvømmelser, uddøende dyre arter, ustabile vejrforhold og synkende byer.

Trevejsforholdet mellem natur, teknologi og det menneskelige emne er problematisk og skiftende i den vestlige kunst- og tankes historie. I udstillingen Pink River Dolphins tager kunstnerne på hver deres vis, frit og poetisk afsæt i emnet. Med forskelligartede metoder og materialer zoomer kunstnerne ind på sider af disse aktualiteter i form af både live lyd arrangementer, skulptur og fotografi. Kunstnerne er alle sammen valgt ud fra det, at deres praksis omhandler verden omkring dem med dem i den, ikke omvendt.

Til udstillingen Pink River Dolphins udvider KRÆ til et ekstra lokale, så udstillingen vil foregå både i KRÆ (modul 5) og Warehouse9’s modul 3.

Kunstnerne: Mia Line, Peter Funch, Lucy Helton, Diego Sirrealta-Leon, Matilde Søes Rasmussen. Kurateret af Fryd Frydendahl.

Der vil være optrædener af Mads Damsgaard Kristensen og Nurse i løbet af udstillingsperioden.